Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na Monaco Yacht Show-u otvorene nove poslovne mogućnosti

Monaco Yacht Show, organiziran u monegeškoj  luci Hercules,  zatvorio je svoja vrata, nakon uspješno organizirane  dvadeset i četvrte  manifestacije na kojoj su se  prezentirale brojne mega i super jahte od  25-100m kao i brojne  marketinške agencije  koje posreduju u izgradnji i prodaji  jahti te  organizaciji remonta i ukrcaju posade.
I naši su djelatnici bili dio prestižnog Monaco Yacht Show-a gdje su imali priliku predstavili  usluge Marine Trogir, Servisnog centra  kao i izgradnju luksuznih jedrenjaka.
Na štandovima su se dijelile brošure jedrenjaka za krstarenje, Servisnog centra Trogir u kojima je objedinjena  ponuda  Marine Trogir i Servisnog centra, a osim dijeljenja letaka i brošura, vrlo aktivno se sudjelovalo i na SEA CHANGES FORUM-u čiji je organizator bio Professional Yachting Association s kojim Brodotrogir d.d. dobro surađuje već duži niz godina. Forumu su prisustvovale i brojne monegeške agencije . S nekima od njih već se konkretno i surađuje , a otvoreni su  pregovori  i s pet  novih agencija  koje su zainteresirane   za zakup vezova u marini i usluge servisiranja.
Monaco Yacht Show svake godine posjeti oko 34 000 posjetitelja koji na jednom mjestu mogu  razgledati bogatu nautičku ponudu i razmijeniti  iskustva  o najnovijim trendovima koji vladaju u ovoj branši. Inače, prestižna  luka Hercules premala je da bi zadovoljila interese brojnih izlagača koji svoje mjesto u njoj rezerviraju i po nekoliko godina unaprijed.

Read 777 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Na Monaco Yacht Show-u otvorene nove poslovne mogućnosti