Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novi posao Brodotrogiru!

Gradnja nadgrađa za jack up platformu  u Kamerunu

Nižući uspješne poslovne događaje u posljednjih nešto više od godinu dana, Brodotrogir je zaključio ugovor s tvrtkom Perenco o gradnji nadgrađa za jack up platformu smještenu u Kamerunu, ukupnih dimenzija 28m x 22m, težine oko 1000 tona.
Perenco je neovisna anglo-francuska naftna tvrtka, s poslovanjem u 15 zemalja svijeta na različitim kontinentima, od Sjeverne Europe, Afrike, Južne Amerike do Jugoistočne Azije. Sudjeluje u operacijama na moru i na kopnu s proizvodnjom oko 375.000 barela nafte dnevno. Tvrtka je orijentirana na istraživanje i proizvodnju nafte. U Kamerunu, gdje je smještena jack up platforma, djeluje od 1993, kao partner ExxonMobila i SNH-a iz Kameruna. Strategija grupe usmjerena je prema povećanju proizvodnje i rezervama i novim mogućnostima istraživanja i razvoja. Perenco danas ima uravnotežen portfelj sa solidnom proizvodnom bazom, razvojnim projektima i velikim istraživačkim izgledima. Ključna komponenta njihove politike jest upravljanje vlastitom imovinom primjenjujći najviše sigurnosne i ekološke standarde.
Temeljitom provjerom visoki standardi prepoznati su i u Brodotrogiru, odnosno njegovom brodogradilištu Hrvatska brodogradnja Trogir, kome je dodijeljen ovaj ugovor.
Osim dodatne popunjenosti kapaciteta u narednom periodu, što uz gradnju dva kemijska tankera od 49,500 tdw, Novogradnje 325 i 326, za vlastitu pomorsku kompaniju, osigurava visok stupanj zaposlenosti.
Ovo je iskorak Brodotrogira na tržišta offshore industrije s novim mogućnostima koje se otvaraju uspješnom realizacijom ovog posla, čemu su predani svi, od upravljačke do izvršne strukture.

 

Read 1505 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Novi posao Brodotrogiru!