Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marina za 21. stoljeće

Dugogodišnji san postao je stvarnost. Sa sjeverne strane trogirskog brodogradilišta, nasuprot UNESCO-vom gradu  svečano je,  uz brojne uzvanike  svoja vrata otvorila Marina Trogir
Po prvi put u povijesti otkad je ovaj prostor rezerviran za brodogradnju i remont, došlo je do promjene, na bolje..početak diversifikacije i razvoja novih djelatnosti uz brodogradnju.
U ovoj prvoj fazi marina ima 133 veza u moru i 80 vezova na kopnu za prosječnu veličinu plovila oko 19 metara uz popratne sadržaje. Specifično je to da imamo 4 veza za megajahte veličine 50 metara. To je tek početak. Nakon sezone s radovima nastavljamo. Naš cilj je biti marina s 5 sidara koja će ispunjavati želje i najzahtjevnijim nautičarima koji plove našim Jadranom i koji će ploviti.
Vizija Servisnog centra d.o.o. je postaviti nove standarde ponudom kompletnog servisa svih vrsta brodova nudeći potpunu uslugu za sve vrste plovila na najvećoj razini kvalitete. Naša vizija je naša obveza, koja proizlazi iz dugogodišnje tradicije brodogradnje i remonta svih vrsta brodova (od trgovačkih jahti, megajahti i superjahti) naše matične tvrtke Brodotrogira.
Novouređeni prostor marine upotpunit će dosadašnji vizualni identitet zaljeva u kojem se nalazi zajedno sa trogirskim otokom.
Na početku upriličene svečanosti  gđa. Jelena Manojlović, supruga g. Danka Končara, pozdravila je sve prisutne s nekoliko prigodnih riječi  te zadovoljno dodala:“ Marinu smo toliko dugo čekali, a tako je brzo dobili“ zahvalivši se pritom svim radnicima i projektantima koji su je  osmislili i napravili jer prva faza marine  sagrađena je u periodu kraćem  od godinu dana.
Svečanom otvorenju prisustvovao je  i g. Zoran Milanović, predsjednik Vlade  sa suprugom te  trojicom ministara: g. Darkom Lorencinom , g. Gordanom Marasom i g. Arsenom Baukom. Premijer Milanović dao je podršku Brodotrogiru u njegovom nastojanju da uspješno provede proces restrukturiranja do kraja, a veliki   iskorak  prema zadanom cilju napravljen je izgradnjom prve faze Marine Trogir.
Svečanosti su nazočili i župan Splitsko-dalamatinske županije g. Zlatko Ževrnja  kao i  trogirski gradonačelnik g. Ante Stipčić sa svojim suradnicima.   U pratnji g. Danka Končara uvaženi gosti  razgledali su marinu kao i postavljenu maketu koja simulira izgled  cijele marine kroz sve tri faze izgradnje.
Uzvanici  su tijekom večeri  uživali u  raznovrsnim programskim sadržajima koji su  osmišljeni i pripremljeni  posebno za tu prigodu.  Sinergija tradicije i visoke tehnologije zadivila je sve prisutne.   Naime, nakon klapske pjesme  prostorom su zavladali laserski vizualni efekti  pretvarajući stvarni svijet u   čaroliju od tisuću boja.

www.sct.hr

Read 2015 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Marina za 21. stoljeće