Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tanker SONGA HAWK u trogirskom doku

U doku trogirskog škvera brodovi se redovito izmijenjuju, Malinska i Laslovo privezali su se za   opremnu obalu, a  slijedeći period  u doku  rezerviran je za   servisiranje i održavanje   tri tankera.  
Jučer je ušao prvi  od tri dogovorena tankera,  pod nazivom  SONGA  HAWK (127.90*20). Tanker plovi pod zastavom Marshall-skih otoka, a njime upravlja Songa shipmanagement Ltd, tvrtka koja se nalazi u sastavu  Blystad grupe s kojom  Brodotrogir d.d. već duže vrijeme efikasno surađuje. Songa Hawk je tanker  novije izgradnje, izgrađen 2009. godine u Južnoj Koreji  i  ove godine mu istječe petogodišnja klasa radi  čijeg produženja se i nalazi u doku.
 Kako bi se zadovoljili postavljeni  kriteriji  za dobivanje  petogodišnje klase, djelatnici  remonta obavit će sve  potrebne radove  što  podrazumijeva   čišćenje, podvodno i nadvodno bojanje oplate, izmjenu  cinkova kao i pregled, održavanje i reparaciju različitih strojeva i opreme koja  se nalazi u strojarnici i po palubama. Ukoliko sve  bude išlo po planu tanker će se razdokovati  polovicom ovog mjeseca.
Nakon uređenja  ovog broda u dok će ući  m/t  Sepen,  iz flote domaćeg  brodara Dinamarin d.o.o., koji već duži niz godina  svoje brodove remontira u našem doku,  a potom i drugi tanker iz flote Songa shipmanagement Ltd-Songa Opal.

Read 1735 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Tanker SONGA HAWK u trogirskom doku