Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U doku Laslovo i Malinska

Trenutno se u u doku  trogirskog škvera nalaze dva broda, motorni trajekt   LASLOVO i  motorni brod MALINSKA.
Motorni  trajekt  Laslovo (41,20m* 16 m)  u vlasništvu je domaćeg brodara, Jadrolinije, koji je  ovaj put remont svoga broda povjerio   našim stručnjacima.
Na trajektu će se obaviti redovni godišnji remont održavanja strojeva, bojanja oplate,  podvodno postavljanje cinkova  i svi drugi radovi godišnjeg remonta.
Ukoliko bude sve po planu, Laslovo će se u doku zadržati desetak dana, dok će se sveukupne remontne aktivnosti obavljati  tridesetak dana. Po obavljenom remontu,  trajekt će  zapoloviti prema svojoj uobičajenoj ruti.
Motorni brod Malinska već je duže privezan uz našu opremnu obalu, a u dok je ušao zajedno s m/t Laslovo gdje će se pripremiti za  dulji put preko Atlantika. Kako bi što sigurnije  doplovio do željene destinacije, na brodu će se obaviti  detaljniji remont što uključuje podvodne radove, cjelokupno bojanje broda, vađenje osovine, pregled i održavanje strojeva  i sl.
Novi vlasnik, američka tvrtka J&D Exporting iz Miami-a uposlit će ga  na komercijalnim poslovima na relaciji Miami- Karipsko more.

Read 2958 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti U doku Laslovo i Malinska