Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ministar Mrsić posjetio štand Brodotrogira

Brodotrogir je i ove godine sudjelovao na 7. po redu Sajmu poslova Splitsko-dalmatinske županije i 2. Europskom sajmu poslova u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), Područnog ureda Split pod nazivom “Split the Jobs”.
Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, HZZ je postao dio Europske mreže javnih službi za zapošljavanje (EURES), a time je hrvatskim građanima postala dostupna i usluga posredovanja pri zapošljavanju u drugim članicama Europske unije.
Na sajmu uz poslodavce i tražitelje posla sudjelovali su i  EURES savjetnici iz 11 država članica Europske unije. EURES savjetnici su trenirani specijalisti koji pružaju usluge informiranja, savjetovanja  i posredovanja kako tražiteljima zaposlenja, tako i poslodavcima zainteresiranim za europsko tržište rada.
Sajam  je otvorio ministar rada i mirovinskog sustava prof. dr. sc. Mirando Mrsić, dr.med., a potporu su dali i župan Splitsko dalmatinski  Zlatko  Ževrnja i gradonačelnik Splita  Ivo Baldasar.
Ministar Mrsić  u svom obraćanju posebno se osvrnuo na nesklad koji vlada između zanimanja za koja se mladi obrazuju i za ona koje tržište rada traži ujedno izrazivši nadu u brz oporavak gospodarstva pa stoga i većoj ponudi poslova.
U sklopu obilaska sajma, sa svojim se suradnicima  zadržao i na našem štandu. U kratkom razgovoru voditeljica Ureda za odnose s javnošću Ivana Mitar upoznala ga je s poslovnim aktivnostima koje se trenutno odvijaju na našem prostoru.
I mnogi drugi posjetitelji, mahom mladi tražitelji posla obilazili su i naš štand , informirali se o kratkoročnim i dugoročnim ponudama za posao, ispunjavali naš upitnik ili  pak ostavljali već unaprijed pripremljene životopise.

Read 1863 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Ministar Mrsić posjetio štand Brodotrogira