Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Završeno predstavljanje SCT-a na sajmu u Moskvi

Unatrag samo nekoliko mjeseci SCT  je  predstavljanje svoje marine započeo u europskim okvirima  , a po prvi put  se vrlo uspješno  predstavio  i na  ruskom tržištu nautike  u sklopu sajma Moscow boat show 2014.
Moscow boat show održavao se u moderno  opremljenim paviljonima u sklopu centra Crocus Expo IEC u periodu  od 11.-16. 3. 2014.
Crocus Expo IEC  predstavlja   jednan  od najvećih  i najperspektivnijih sajamskih prostora  u Rusiji. Sastoji se od tri paviljona , 19 izložbenih hala i 49 modernih konferencijskih sala. U sklopu centra nalazi se  luksuzni  hotel,  koncertna dvorana Crocus City Hall , kao i svi  pripadajući sadržaji   koji uključuju restorane, barove, trgovine i sl.
Ove godine sajam nautike  se održavao na 45 000 m2 i na njemu je izlagalo oko  400 izlagača iz Rusije i svijeta. Tu su se mogli vidjeti i susresti  najnoviji trendovi koji vladaju u izgradnji  luksuznih brodova , oprema za nautičare, ponude vezova u marinama, charter usluge, usluge osiguranja za brodove i sl.
Štand SCT-a, jednako kao i na europskim sajmovima , plijenio je pažnju posjetitelja i budio njihovu radoznalost.
Uz informiranje o raspoloživosti vezova u marini, naši predstavnici uspješno su  ih informirali i o mogućnostima servisiranja i održavanju brodova.  
Posjetitelji su bili više nego zadovoljni predstavljenim referencama  jer  jamče  dobar rad i kvalitetu.

Read 1731 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Završeno predstavljanje SCT-a na sajmu u Moskvi