Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Predsjednik Josipović u trogirskom brodogradilištu

Predsjednik RH,  Ivo Josipović izjavio je za današnjeg posjeta Brodotrogiru u pratnji vlasnika Danka Končara kako je vrlo zadovoljan onim što je vidio - obnovom proizvodnje, a kako je rekao, domaćini su ga izvijestili da imaju posla za sljedeće tri-četiri godine.

Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske sa svojim je suradnicima obišao grad Trogir gdje su ga ispred gradske uprave dočekali gradonačelnik Trogira Ante Stipčić sa svojim zamjenicima i suradnicima te ga informirali o svim poslovnim aktivnostima koje su trenutno aktualne u gradu , pa jednako tako i o pozitivnim investicijskim događanjima u Brodotrogiru d.d.

U Brodotrogiru ga je dočekao Danko Končar-vlasnik i predsjednik
Nadzornog odbora Brodotrogira,  Mateo Tramontana-član Uprave, Ivana
Mitar-voditeljica Ureda za odnose s javnošću i Damir Rilje, saborski zastupnik. Sastanak s Predsjednikom  i gradskim čelnicima protekao je u vrlo srdačnom i konstruktivnom razgovoru,  a potom je uslijedio obilazak škvera.

"Najbolji signal da se ovdje događa dobra stvar jest činjenica da je zaposleno novih 80-ak ljudi", rekao je predsjednik Josipović, ističući kako su ga domaćini izvijestili da u Brodotrogiru ima posla za sljedeće tri-četiri godine te da se gradi i nova marina u sklopu brodogradilišta.

Končar je najavio kako će do kraja svibnja ove godine biti završena izgradnja prve faze marine u Brodotrogiru u koju će moći pristajati jahte za servisiranje, što će potaknuti razvoj i te djelatnosti u trogirskome brodogradilištu.

Predsjednik je sa svojim suradnicimna razgledao cijeli prostor koji se
trenutno u najvećem dijelu nalazi pod nadzorom građevinara i njihove
opreme. Naime, gradnja nove nautičke marine u punom je zamahu, a radna atmosfera vlada i na navozu gdje se gradi prvi od dva chemical tankera.

Ovom prigodom razgovaralo se i o svim drugim planovima i mogućnostima, kao i o aktivnostima koje Brodotrogir poduzima na globalnom tržištu.

Read 2410 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Predsjednik Josipović u trogirskom brodogradilištu