Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Servisni centar Trogir u društvu svjetske nautičke elite

Na vodećem  Međunarodnom sajmu nautike BOOT 2014. koji se održao od 18.-26. siječnja o.g. u Dusseldorfu u Njemačkoj,  bilo je moguće vidjeti i  upoznati se  s najnovijim trendovima koji vladaju u svijetu nautike.
Riječ je o specijaliziranom sajmu koji u prosjeku okuplja oko 1670 izlagača iz 63 zemlje. Isto tako  sajam u prosjeku  posjeti oko 50.000 posjetitelja iz cijelog svijeta.
Uviđajući sve prednosti ovog značajnog nautičkog sajma, Servisni centar  Trogir  d.o.o.  po prvi put  je samostalno izlagao na svom štandu kako bi što bolje  predstavio svoju novu marinu, koja bi prve goste trebala primiti već ovu sezonu.
SCT  je svoju ponudu  prezentirao samostalno na  štandu  od 25m2  koji je bio smješten u paviljonu 13 sa izlagačima iz cijele Europe,  iste ili slične djelatnosti.
Štand SCT-a bio je vrlo moderno dizajniran sa visokim svijetlećim zidom na kojem je u samom vrhu bio postavljen veliki logo SCT-a. Centralnim dijelom zida  dominirala je slika trogirske rive koja je za mnoge posjetitelje bila pravi mamac jednako kao i maketa Brodotrogira koja je bila smještena na prednjem dijelu štanda uz sami prolaz. Maketom je vjerno napravljena simulacija nove marine sa svim  popratnim objektima na kopnu i pontonima na moru.
Posjetitelji su se iskazali kao vrlo dobri poznavatelji ovog dijela Jadrana,  kao i samog trogirskog zaljeva u  kojem će se marina nalaziti. Tražile su se detaljne  informacije o slobodnim vezovima  i servisnim  uslugama, a radi što bolje informiranosti posjetiteljima se uz usmenu prezentaciju podijelio i  veliki broj  brošura SCT-a na njemačkom i engleskom  jeziku.

Read 3006 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Servisni centar Trogir u društvu svjetske nautičke elite