Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NEVA 2013 u Sankt Petersburgu

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore Hrvatska je i ove godine sudjelovala na NEVI, a Brodotrogir je, uz druga hrvatska brodogradilišta, bio jedan od sudionika.

NEVA je međunarodni sajam brodarstva, brodogradnje, luka i offshore industrije i najveći pomorski forum u Rusiji. Cilj joj je promicati razvoj ruske komercijalne pomorske industrije i na jednom mjestu osigurati susret predstavnika svjetske pomorske i offshore industrije. Izlagači predstavljaju svoja dostignuća na područjima brodogradnje, projektiranja i proizvodnje opreme, brodske i offshore tehnologije, suradnje i podrške u proizvodnji nafte i plina, istraživanja arktičkih regija, sjevernih morskih putova i unutarnjih plovnih putova, luka, navigacije, hidrografije, kao i obrazovanja i obuke za pomorska zanimanja.

neva 2013 2

NEVA je mjesto susreta desetaka tisuća vodećih ljudi u pomorskoj i offshore industriji iz svih krajeva svijeta. Dostigla je jednaku razinu uspješnosti kao i druge velike međunarodne pomorske izložbe – Posidonia, NorShipping i SMM. Prioritetni cilj sudionika sajma jest direktni pristup najbrže rastućim tržištima ruske pomorske i oceanske industrije, sa sve većim brojem inozemnih izlagača i nacionalnih paviljona. Ove godine na NEVI je izlagalo više od 650 tvrtki iz 37 zemalja, među kojima je bila i Hrvatska u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, sa sudjelovanjem brodogradilišta Brodotrogir, Uljanik, Brodosplit, 3. Maj, Viktor Lenac, Radež, Montmontaža Greben, proizvođača brodske opreme Končar-Gim, Inelteh te ACM-JEK. Na NEVI 2013 održan je Hrvatski dan 25. rujna, a privukao je najvažnije ruske brodovlasnike i brodograditelje, što je bila prilika da se hrvatske tvrtke posebno predstave ruskim partnerima i nastave dugogodišnju prisutnost na ruskom tržištu.

Brojni susreti, kontakti i razgovori, dogovori o konkretnim projektima, kao i prezentacija na Hrvatskom danu, u potpunosti su opravdali sudjelovanje Brodotrogira, kao i Hrvatske u cjelini, na jednom od najznačajnih svjetskih pomorskih tržišta.

Read 1835 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti NEVA 2013 u Sankt Petersburgu