Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Županija i Grad Trogir daju punu podršku Brodotrogiru!

U prvi službeni posjet nakon privatizacije, bili su danas u Brodotrogiru Župan Splitsko - dalmatinske županije, g. Zlatko Ževrnja sa svojim suradnicima te gradonačelnik grada Trogira g. Ante Stipčić sa svojim suradnicima.

U Brodotrogiru su ih primili g. Danko i Nenad Končar, te Mateo Tramontana, član Uprave Brodotrogira.

Domaćini su ih upoznali  sa aktivnostima vezanim za provođenje Programa restrukturiranja koje idu 100% s  dinamikom iz Programa restrukturiranja te s razvojnim planovima Brodotrogira. U tijeku su pripremne radnje za početak gradnje marine, parkinga i hale za antikorozivnu zaštitu, a uskoro se počinju rezati limovi za chemical tanker koji se gradi za vlastitu brodarsku kompaniju, Trogir Maritime.

„Mi kao Županija dajemo apsolutnu potporu vašim razvojnim planovima jer kad gospodarstvo ide naprijed, onda se razvijaju i ostali segmenti. Na takav način se osigurava i zapošljavanje, a svako radno mjesto je bitno.  Imat će te u nama iskrenog partnera“, rekao je g. Ževrnja.

Ante Stipčić, gradonačelnik grada Trogira također je dao podršku škveru koji  je od velikog značaja za lokalnu zajednicu i šire.

Read 1677 times

Povezane vijesti

Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Županija i Grad Trogir daju punu podršku Brodotrogiru!