Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ususret potpisivanju Ugovora o prodaji i prijenosu dionica Brodotrogira

Poštovane kolegice i kolege, dragi škverani,

Europska komisija i Vlada RH definitivno su potvrdili Program restrukturiranja Brodotrogira d.d. sa svim dodacima i Ugovor o prodaji i prijenosu dionica Brodotrogira. Rezultat je to dosadašnjih sustavnih napora i aktivnosti. Bilo je to pet godina rada i truda nakon donošenja odluke da ćemo biti privatizirani, a sedam godina nakon početka ozbiljnog bavljenja s pokušajima da se restrukturira škver.
Nakon tih sedam godina rada i truda, iščekivanja, vjerovanja u bolju budućnost, nakon više pokušaja da se brodogradilište zatvori, uspjeli smo dokazati i Vladi RH i Europskoj komisiji i javnosti uz nesebičnu podršku grada Trogira da ima smisla investiranje, rast i razvoj, diversifikacija, ulaganje na ovom na šem poluotoku, na punti Cubrijana.
Svi mi doživljavamo ovo kao kraj nečega, da smo izdržali, preživjeli i uspjeli. Osjećamo da je došao kraj patnjama i slijedi početak nečeg boljeg.  Ustvari, to je kraj povijesne stranice Brodotrogira, a u stvarnosti to je ono što smo cijelo vrijeme tražili šansu za naš novi početak.
Tu šansu imamo, ona je realna, stvar na i trebamo je iskoristiti na najbolji mogući način da bismo sebi i svojim najbližima osigurali budućnost. Hvala svima onima koji su pridonijeli u procesu borbe za budućnost u obliku restrukturiranja uz pomoć novog vlasnika, svima koji su nas podupirali, posebice gradonačelniku, Gradskom vijeću grada Trogira i cjelokupnoj gradskoj upravi koji su od početka prepoznali napore i aktivnosti koje su radnici, Sindikati, Uprava i Nadzorni odbor poduzimali posljednjih godina kako bi zajedno osmislili i proveli promjene za izgledniju budućnost.
Isto tako, svi napori bi bili uzaludni bez nesebične podrške i pomoći resornog Ministarstva i Vlade RH koji su se u pre govorima s EK uspjeli izboriti za Program restrukturiranja za kojeg je većina stanovnika ovog našeg pre lijepog grada.
Jedno poglavlje smo zatvorili.
Novo je pred nama.

Uprava-direktor

Mateo Tramontana

Preuzimanje glasila

Read 701 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Ususret potpisivanju Ugovora o prodaji i prijenosu dionica Brodotrogira