Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

5. Sajam poslova Splitsko – dalmatinske županije

Peti put zaredom, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Split organizira Sajam poslova na području Splitsko – dalmatinske županije u četvrtak, 1. ožujka 2012. u hotelu „Lav“ u Podstrani.

Cilj Sajma poslova je okupiti na jednom mjestu sve relevantne institucije na tržištu rada od poslodavaca, obrazovnih institucija, predstavnika lokalne uprave i samouprave, komora, udruga, nezaposlenih osoba, tražitelje posla do Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Poslodavci će imati priliku preko izložbenih pultova i multimedijskih prezentacija predstaviti sebe i svoje potrebe za stručnim kadrovima s neophodno potrebnim znanjima i vještinama.
Nezaposlene osobe i tražitelji zaposlenja moći će direktno kontaktirati poslodavce te prezentirati sebe i svoje kompetencije popunom Upitnika za posloprimce.
Obrazovne institucije sa svoje pak strane prezentirat će svoje programe u skladu sa zahtjevima poslodavaca i tržišta rada.

Svi sudionici upoznat će se u konačnici, radi bolje usklađenosti ponude sa potražnjom, sa stvarnim stanjem na tržištu rada županije i potrebama,koji iz sadašnjih i budućih trendova proizlaze.

Read 641 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti 5. Sajam poslova Splitsko – dalmatinske županije