Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uspješno obavljena radna vježba

Već šestu godinu zaredom u Brodotrogiru d.d. održala se radna vježba pod nazivom „Ne ponovilo nam se". Svi sudionici iz trogirskog brodogradilišta do predstavnika lučkih vlasti, policije te centra 112, demonstrirali su traženu razinu spremnosti i obučenosti.

Vježba je započela zvukom sirene i poduzimanjem mjera temeljem telefonske dojave na porti škvera o postavljenoj eksplozivnoj napravi na plutajućem doku.

Po zaprimljenoj dojavi, Odjel zaštite od požara Brodotrogira upućuje se sa vatrogasnim vozilom i vozilom hitne pomoći na mjesto događaja.
Po dolasku na mjesto intervencije, određuju se zone djelovanja, zona opasnosti te zona sigurnosti, a pristupa se pomoći voditeljima ekipa za evakuaciju kako bi se svi radnici evakuirali u zonu sigurnosti.

Po završenoj evakuaciji, obaviješteno je Zapovjedništvo Brodotrogira d.d. o sigurno obavljenoj evakuaciji zaposlenika. Potom su specijalne postrojbe MUP-a pristupile pretraživanju i lociranju eksplozivne naprave te nakon obavljenih potrebitih radnji, njenoj deaktivaciji, čime je vježba okončana.

«Vježba je protekla uredno, bez ozlijeđenih osoba i materijalne štete», rekao je nakon uspješno obavljene vježbe Damir Kuzmanić, rukovoditelj Službe zaštite na radu. Zahvalio se svima te naglasio još jednom kako se u brodogradilištu neprestano radi na unapređenju zaštite na radu, a dokaz tome je i uvođenje novog Pravilnika zaštite na radu sa pratećim tehničkim uputama i pravilima.

Read 780 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Uspješno obavljena radna vježba