Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

„NEVA 2011“ u Sankt Petersburgu

Brodotrogir je i ove godine sudjelovao na međunarodnoj izložbi pomorstva, brodogradnje, luka i offshore industrije - NEVA 2011, koja je održana u Sankt Petersburgu od 20. do 23. rujna 2011.

Međunarodna izložba NEVA održava se svake druge godine u Sankt Petersburgu, a ove godine je slavila dvadesetogodišnjicu. Uspješno promovirajući razvoj ruske pomorske industrije, uz veliku podršku ruske vlade i vladinih institucija, prije svega Ministarstva industrije i trgovine, NEVA je dostigla jednaku razinu uspješnosti kao i druge velike međunarodne pomorske izložbe – Posidonia, NorShipping i SMM.

Prioritetni cilj izložbe jest direktni pristup najbrže rastućim tržištima ruske pomorske i oceanske industrije, sa sve većim brojem inozemnih izlagača i nacionalnih paviljona. NEVA promiče i prezentira razvoj, aktivnosti i mogućnosti za brodograditelje, projektante, proizvođače opreme, brodske i offshore tehnologije, suradnju i podršku u proizvodnji nafte i plina, u istraživanju arktičkih regija i sjevernih morskih putova, unutarnjih plovnih putova, luka, navigacije, hidrografije, kao i obrazovanje za pomorska zanimanja. NEVA je mjesto susreta desetaka tisuća vodećih ljudi u pomorskoj i offshore industriji iz svih krajeva svijeta.

Ove godine na NEVI je izlagalo više od 600 domaćih i inozemnih izlagača, uključujući 20 tvrtki iz Hrvatske, velika i srednja brodogradilišta – Brodotrogir d.d., Uljanik, 3. Maj, Kraljevica, Viktor Lenac, Brodosplit, Adria-Mar, Montmontaža Greben, Tehnomont, Solin brodogradnja - te proizvođači brodske opreme - Adriadiesel, ACM, Centaroprema, Croatia pumpe, Đuro Đaković Kompenzatori, INDImetal, Pastor inženjering, Saacke, Somet i Vemos. Hrvatski izlagači nastupili su na NEVI u organizaciji Hrvatske gospodarske komore. U okviru izložbe održan je Dan Hrvatske, što je bila prilika da se hrvatske tvrtke posebno predstave ruskim partnerima.

Read 1617 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti „NEVA 2011“ u Sankt Petersburgu