Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PROFESSIONAL YACHTMEN'S ASSOCIATION

Svake godine, krajem ljeta, Monaco s razlogom zarobi pažnju svjetske nautičarske javnosti, kad na Monaco Yacht Show pristignu kako najprestižnije svjetske superjahte tako i predstavnici relevantnih pratećih industrija, koje se o ovim luksuznim i zahtjevnim plovilima brinu, u čemu svoju nezaobilaznu povezujuću ulogu imaju dvije stručne asocijacije - International Superyachts Society (ISS) i Professional Yachtmen's Association (PYA).

Zahvaljujući ISS-u i PYA-u, Brodotrogir je putem ovog eventa i susreta Vaših dviju asocijacija, postao sudionikom i dijelom Vaše cehovske obitelji te industrije i prestiža. Našu posebnu zahvalnost dugujemo gosp. Andrewu Schofieldu, predsjedniku PYA-a, s kojim Brodotrogir ostvaruje i vjerujemo ostvarivat će i nadalje vrlo uspješnu suradnju“, rekao je prisutnima Stjepan Lučin, rukovoditelj Službe prodaje trogirskog brodoremonta.

U okviru obraćanja svim sudionicima ,u kojem su posebno potencirani kapaciteti Brodotrogira i snažnija orijentacija prema segmentu remonta i usluga mega jahtama,održana je u Yacht Club –u de Monaco video prezentacija te su podijeljeni promotivni materijali.

"Sagledavajući broj i strukturu sudionika ove manifestacije, držimo da se Brodotrogir d.d. kvalitetno prezentirao na najprestižnijem svjetskom okupljanju svih koji nešto znače u industriji mega jahti. Obzirom na naš osmišljeni nastup i prezentaciju naših potencijala i referenci,očekujemo u narednom razdoblju dobar odaziv potencijalnih korisnika naših usluga'', zaključio je Lučin.

Read 1476 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti PROFESSIONAL YACHTMEN'S ASSOCIATION