Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Treću godinu zaredom u škveru

Belgijski studenti politehnike, koji su nas posjetili prošle,došli su i ove godine u tradicionalni posjet našem škveru. Po održanoj  prezentaciji  inženjerskog rada na projektiranju, konstruiranju i planiranju za proizvodnju, uslijedio je obilazak u pratnji domaćina iz Brodotrogira uz  upoznavanje procesa proizvodnje i izgradnje tankera za prijevoz kemikalija.

Obišli su i platformu Zagreb 1 koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Zanimljivo je poslušati utiske mladih posjetitelja. S jednim uvjerenjem pristignu,a s drugim obogaćenim iskustvom napuste trogirsko brodogradilište. Studenti to znaju posebice istaknuti. Pogotovo kad ono o čemu su slušali i čitali, imaju priliku vidjeti uživo te dobiti odgovore na svoja pitanja.

''Sretan sam što sam bio danas ovdje. Itekako će mi to sve dobro doći. Sve one nejasnoće i pitanja koja sam do danas postavljao, vaši inžinjeri su mi pomogli da razumijem odnosno da na njih dobijem kvalitetne odgovore. Kroz praksu se ipak najbolje uči'', zaključio je nakon obilaska mladi Belgijanac.

Read 1285 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Treću godinu zaredom u škveru