Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

22 sajma poslova u 22 grada

Mjesec ožujak već je četvrtu godinu zaredom u znaku sajmova poslova u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Tako je i ovogodišnji sajam poslova,na kojem je sudjelovao i Brodotrogir d.d.,kojeg je otvorio Miroslav Delić, pročelnik splitskog Zavoda za zapošljavanje  uz Viska Haladića, zamjenika župana Splitsko- dalmatinske županije i Blaženka Bobana, solinskog gradonačelnika,ali i domaćina susreta, započeo 1.ožujka u Solinu te završava 31. ožujka u Osijeku.

Putem sajmova poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje potiče direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika odnosno aktivnosti u traženju posla, omogućavajući  partnerstvo svih interesnih skupina  na tržištu rada.

Tom su se prilikom svi zainteresirani mogli  kroz multimedijalne prezentacije i informatore na izložbenim pultevima  iscrpno informirati  o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja odnosno trenutačnim i budućim potrebama za stručnim kadrovima sa odgovarajućim znanjima i vještinama.

S druge pak strane, nezaposlene osobe i tražitelji zaposlenja mogli su direktno kontaktirati  odnosno  prezentirati sebe i svoje osobne poslovne potencijale  popunom upitnika za posloprimce.

Sajmovi poslova organiziraju se uz podršku svih sudionika tržišta poslova  na lokalnoj razini – od lokalne samouprave, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslodavaca do  razvojnih agencija, centara  za poduzetništvo, veleučilišta te škole za obrazovanje,posebice uposlenika treće dobi.

Read 696 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti 22 sajma poslova u 22 grada