Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Norveški novinari u posjeti škveru

U sklopu studijske posjete Hrvatskoj, predstavnici LOFF-e (Udruženje sindikalnih časopisa i informiranja Norveške konfederacije sindikata/ LO – Norway) posjetili su trogirsko brodogradilište.

SSSH i Norveška konfederacija sindikata/LO tj. njihov LOFF aktivno surađuju kroz projekte namijenjene unapređenju informiranja i komuniciranja još od početka 2009. godine.
Ova studijska posjeta paralelno se odvija sa  seminarom  za predstavnike sindikata koji se održava u Segetu Donjem na temu informiranja i komuniciranja.

Posjetitelji škvera bili su novinari iz različitih sindikata udruženih u LO kojima je u Tehničkoj knjižnici Brodotrogira  dobrodošlicu zaželio  Slavko Bilota, predsjednik Sindikata metalaca Brodotrogira d.d.

Potom je uslijedila prezentacija inženjerskog rada na projektiranju, planiranju i uspostavljanju novog životnog ciklusa brodogradilišta, koju je održao mr.sc. Mario Rovan, dipl.ing., voditelj projekta u Službi razvitka i investicija. Ono što su slušali, posjetitelji su imali priliku vidjeti i uživo u obilasku škvera. Tako su upoznali proces proizvodnje i izgradnje tankera  te posjetili brodove koji se trenutno nalaze na remontu . Nešto detaljnije o svemu što su vidjeli ,približio im je i Stjepan Lučin, rukovoditelj Službe prodaje u trogirskom brodoremontu.

„Nakon svega što smo vidjeli možemo izraziti jedno veliko zadovoljstvo. Hvala vam na gostoprimstvu. Želimo da uspijete u ovome što radite, a našu podršku imate“, rekla je jedna od novinarki na kraju susreta.

Read 1168 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Norveški novinari u posjeti škveru