Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mađarski studenti u posjeti Brodotrogiru

Nije prošlo ni mjesec dana od dolaska belgijskih studenata, a  uslijedio je novi posjet također studenata – ovaj put iz Budimpešte. Riječ je o budućim inžinjerima  brodogradnje,koji su u pratnji svoja dva profesora posjetili trogirski škver.

''Svake godine organiziramo studijsko putovanje za naše studente u vidu  posjete sveučilištima, projektnim biroima, lukama, brodogradilištima i različitim institutima u nama susjednim zemljama, dakle usko vezanima  za našu struku. To  je izuzetno  korisno za naše studente jer su u prilici spoznati i preuzeti iskustva drugih.
Tako smo ove godine odlučili posjetiti Hrvatsku te  tom prilikom obići  splitski FESB , Brodosplit i vaše brodogradilište“, pojasnio je prof. Daniel Hadhazi.

Nakon održane prezentacije inženjerskog rada na projektiranju, konstruiranju i planiranju za proizvodnju, uslijedio je obilazak škvera  uz  upoznavanje procesa proizvodnje i izgradnje tankera uživo. U proizvodnji je studentima u svrhu njihove edukacije prikazan proces izrade dijelova dvostruko zakrivljenih površina. Dojmovi  su  potom izmijenjeni  u radničkom restoranu gdje je upriličen  ručak  te  uručene prigodne uspomene na posjetu.

„Veoma smo vam zahvalni što smo mogli posjetiti vaše brodogradilište.  Ovo iskustvo je zaista dragocjeno za nas.Naučili smo danas zaista puno -  od novih tehničkih i tehnoloških informacija do stjecanja znanja za njihovim upravljanjem . Bilo je zaista  vrlo ugodno razgovarati s vama o vašem iskustvu u brodogradnji“, naglasio  je jedan od studenata.

Read 1307 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Mađarski studenti u posjeti Brodotrogiru