Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Po drugi put belgijski studenti u Brodotrogiru

U sklopu svog studijskog putovanja i upoznavanja sa raznim djelatnostima industrijskog tipa u Hrvatskoj, petnaestak belgijskih studenata politehnike posjetilo je Brodotrogir u pratnji svog profesora Marechala Didiera.

Studentima je dipl.ing. Nenad Flesch prikazao brodograđevni inženjering proces s detaljnijim prikazom funkcijskog dizajniranja i njegovog usklađenja sa zahtjevima zaštite okoliša, zahtjevima montaže i izrade dijelova.

Dipl.ing. Stipan Šoda – Cotić posebno je  detaljno prikazao  inženjerske proračune konstrukcije broda koji su od presudnog značaja za sigurnost plovidbe i posade.
U pratnji svojih domaćina iz Brodotrogira, dipl.ing. Nenada Matijevića i dipl.ing. Marija Rovana,  kroz cijelo brodogradilište studenti su provedeni na način da spoznaju i dožive proces izgradnje tankera za prijevoz kemikalija.
Studentima su prikazani i planovi preoblikovanja proizvodnog procesa kojim se želi dosegnuti nadprosječna proizvodnost u brodogradnji.

“Po drugi put dovodim svoje studente u vaš škver i uistinu sam sretan i zadovoljan jer su moji studenti obogaćeni jednim iskustvom što će im uvelike pomoći u daljnjoj naobrazbi. Vidite i sami s koliko su pitanja obasipali vaše inžinjere”,rekao je g. Didier.
Nakon obilaska škvera, upriličen im je domjenak u radničkom restoranu te uručeni  simbolični darovi za uspomenu.

Read 1408 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Po drugi put belgijski studenti u Brodotrogiru