Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Plaketa Kairosa trogirskom škveru

Predstavnici Udruge dobrovoljnih davalaca krvi - DDK Trogir sa svojim predsjednikom Koljom Šantićem te predstavnici Kluba DDK-a Brodotrogir posjetili su trogirsko brodogradilište, kojem je, u povodu 40-e obljetnice rada i napora na okupljanju dobrovoljnih davalaca krvi, dodijeljena Plaketa zahvalnosti u znak priznanja za svesrdno podržavanje ovog vida humanitarnog rada.

Nakon što se zahvalio na dosadašnjoj ukazanoj pomoći Kolja Šantić, predsjednik Udruge DDK Trogir je izjavio :„Odlučili smo odati priznanje institucijama koje nas, radeći samozatajno, značajno pomažu i bez kojih ne bi uspješno funkcionirali kako danas funkcioniramo. Ovo priznanje dali smo Gradu Trogiru, čiju podršku imamo od osnutka, te potom Brodotrogiru u kojem smo uvijek i od svih rukovodećih struktura tijekom svih ovih 40 godina rada nailazili na razumijevanje i pomoć u svakom pogledu“,nastavivši, '' Zato smo svi u Savjetu DDK-a i Savjetu kluba DDK Brodotrogir bezrezervno prihvatili prijedlog da se 2. plaketa u obliku Kairosa, koji nosi kap krvi i srce, dodijeli upravo vama. Stoga želimo da se ovaj Kairos, kao simbol sretnog trenutka, useli u škver“.

Zahvaljujući na kraju Mateo Tramontana, predsjednik Uprave Brodotrogira je izjavio: „Čast mi je što mi je pružena prilika da budem jedan od direktora škvera u spomenutih četrdeset godina i to upravo u trenutku kad je brodogradilištu dodijeljeno ovo priznanje. Naša obaveza i dužnost je da pomažemo i izlazimo u susret našim ljudima kad god to možemo. Nadam se i vjerujem da će škver i ljudi, koji u njemu rade i od njega žive, zajedno nastaviti živjeti i i raditi kako je bilo i do sad. Zahvaljujem se kako u ime svih onih koji su bili prije mene na ovom mjestu i radnika, koji su tu radili prije te radnika ,koji sad tu rade, tako i u svoje osobno ime na uručenom priznanju i plaketi.''

Read 1494 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Plaketa Kairosa trogirskom škveru