Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Implementacija novog poslovno-informatičkog sustava

U tijeku je implementacija novog poslovno-informatičkog sustava Infor LN 6.1 ( ERP) koji bi trebao unaprijediti upravljanje proizvodnim resursima u brodogradilištu i kvalitetnije planiranje proizvodnje. Uvođenje je planirano u četiri faze. Prva faza koja upravo završava odnosi se na pripremu za prijenos podataka, a do kraja rujna traje druga faza koja je priprema za rad "uživo".

Nakon toga se prelazi na rad uživo i obuku korisnika sustava do kraja siječnja 2010. godine. Posljednja faza je optimiranje sustava nakon puštanja u rad.

Novi poslovno informatički sustav trebao bi rezultirati smanjenjem troškova proizvodnje koji bi uslijedili zbog kvalitetnijeg planiranja i boljeg upravljanja zalihama materijala i proizvodnih kapaciteta, ali zahtjeva viši nivo tehnološke discipline, poštivanje planiranih rokova te bolju suradnju proizvodnje i pripremnih službi.

Na fotografiji vidimo završnu radionicu prve faze implementacije u kojoj sudjeluju konzultanti tvrtke S&T i radni tim za implementaciju ERP-a.

Read 603 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Implementacija novog poslovno-informatičkog sustava