Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kako komunicirati s medijima?

Dvodnevni seminar tematski posvećen odnosima sindikata i radničkih vijeća s medijima te internom komuniciranju  održan je u organizaciji Sindikata metalaca Hrvatske i u suradnji s FES-om (Friedrich Ebert Stiftung) 13. i 14.studenog ove godine u hotelu Astoria u Seget Vranjici.

Svrha je seminara i njegovih radionica bila upoznati članstvo sindikata, radnička vijeća te uposlenike o funkcioniranju medija i medijskim strategijama, na koji način i koje to informacije plasirati u medije, što je vijest te koji se kriteriji prilikom iznošenja određenih vijesti trebaju poštivati odnosno što sindikati i radnička vijeća mogu postići uz pomoć medija.
Predavačice su na seminaru bile novinarka Dijana Pirjevac - Rameša te regionalna povjerenica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Jadranka Tomašić.

U završnom dijelu seminara sudionici su imali priliku u okviru jedne od radionica simulirati na konkretno postavljenom zadatku cjelovitu situaciju mogućeg odnosa i odgovora na postavljene upite između novinara i sindikalnih predstavnika.
Seminar, koji je inače protekao u nadasve duhovitom i konstruktivnom ozračju, okupio je 25 predstavnika iz sindikata metalne industrije iz cijele dalmatinske regije  tj. od Zadra do Dubrovnika.

Read 1033 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Kako komunicirati s medijima?