Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uspješna Brodotrogirova vježba zaštite na radu

Ovogodišnjom u Brodotrogiru d.d. uspješno održanom  vježbom zaštite na radu pod nazivom '' Ne ponovilo nam se '' izvršena je stvarna provjera sustava i razina rukovođenja u kriznim situacijama - od rukovoditelja pojedinih službi i odjela do Uprave te funkcioniranja sustava raspoloživih komunikacija trogirskog brodogradilišta.

Posebna je pažnja posvećena mjerenju i provjeri vremena potrebnog za reagiranje odnosno okupljanje i djelovanje  svih sudionika u vježbi.Sama je vježba simulirano započela zaprimanjem  telefonske dojave o usidrenom nepoznatom  čamcu  u blizini škvera  te pokretanjem operativnog svakodnevnog sigurnosnog lanca - od  kapetana luke kao osobe odgovorne za sigurnost akvatorija, odjela koordinacije zaštitarskim poslovima Brodotrogira d.d. do  Centra 112  i  tima zaštitarske tvrtke M4 Markioli grupa d.o.o.

Vježba  je okončana pregledom dna doka od strane ronioca kada je potvrđeno da nema eksplozivnih napravi te završnim priopćenjem voditelja policijskog odjela za protueksplozijsku zaštitu da je uočena potencijalna opasnost riješena.

Read 602 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Uspješna Brodotrogirova vježba zaštite na radu