Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Brodotrogir na Career Days-u u Splitu

Brodotrogir d.d. je, kao izlagač i jedan od pokrovitelja, sudjelovao 12. i 13. ožujka ove godine na manifestaciji Career Days u organizaciji AIESEC- a na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

AIESEC je međunarodna platforma,koja omogućava ambicioznim mladim ljudima otkrivanje i razvoj vlastitih potencijala u cilju pozitivnog utjecaja na razvoj društva u cjelini.

Sa čak 25.000 članova na više od 800 sveučilišta u 103 zemlje AIESEC predstavlja najveću studentsku organizaciju na svijetu što ga i razlikuje od ostalih organizacija toga tipa. Bilježi preko 50 godina iskustva u razvoju mladih lidera sa iskustvom rada u internacionalnom okruženju i sve to u suradnji s kompanijama i sveučilištima. AIESEC je u Hrvatskoj osnovan 1953. godine te funkcionira kao mreža pet lokalnih odbora u Osijeku, Rijeci, Splitu, Varaždinu i Zagrebu.

Konkretni ciljevi Career Days su omogućiti izravnu komunikaciju gospodarstvenika i studenata, spojiti tvrtke i buduće stručnjake, upoznati studente sa situacijom na tržištu rada te ih educirati o mogućnostima poduzetništva.

U ovom je slučaju to bilo povezivanje poslovnih sustava i studenata sveučilišta u Splitu i Zagrebu na način da su tvrtke prezentirale sebe i svoje buduće ciljeve, informirale studente o svome radu i daljnjem razvoju te upoznale studente s vještinama i znanjima potrebnim za uspješan rad u njihovom potencijalnom poslovnom ambijentu i okruženju.

Iskazani interes studenata prema Brodotrogiru pokazuje da usprkos svim trenutačnim poteškoćama u hrvatskoj brodogradnji,jedan dio mladih stručnjaka svoju budućnost vidi u daljnjem razvoju trogirskog škvera.

Read 1367 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Brodotrogir na Career Days-u u Splitu