Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Održana skupština veterana u Brodotrogiru

Jedan je od temeljnih ciljeva Udruge veterana Domovinskog rata Brodotrogira , osnovane prije nešto više od godinu dana, na čijem je čelu predsjednik Ivica Muštra, upravo kvalitetna i sustavna briga odnosno zaštita prava branitelja, posebice pri pružanju konkretne pomoći u rješavanju problema članovima, koji su dali svoj dragocjeni osobni doprinos domovini kada je bilo najteže.
U škveru je, uključujući i kooperante ,evidentirano oko 400 veterana domovinskog rata sa statusom branitelja, od kojih je 100tinjak učlanjeno u ovu udrugu.

Na skupštini održanoj u Brodotrogiru, predstavljen je godišnji izvještaj rada. Između ostalog, konstatirano je da je udruga dobila na korištenje prostor za okupljanje kao i potrebita tehnička pomagala.

U očekivanju postupnog povećanja broja članova ne samo iz redova uposlenika trogirskog brodogradilišta već i svih drugih veterana s područja bivše općine Trogir, Muštra je istaknuo : ''Želimo povratiti jedinstvo kakvo nas je krasilo u ratnim godinama. Jedino zajedničkim snagama možemo postići naše ciljeve''. Posebno se osvrnuo na uspješnu akciju ''Sidro'' naglasivši kako je ta akcija na najbolji mogući način iskazala i potvrdila i odlučnost i zajedništvo samih veterana.
Osim što planiraju proširiti udrugu novim članovima, angažirat će i stručnu osobu za problematiku prava branitelja,koja će im trajno biti na raspolaganju .Uskoro uvode i članarinu.
Na kraju,Muštra se zahvalio svima koji su pripomogli u realizaciji akcije ''Sidro'', posebice Upravi Brodotrogira koja,osim što ih je podržala u ovoj akciji ,prema njegovim riječima za veterane ''ima sluha'' od samog osnutka ove udruge.

Read 554 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Održana skupština veterana u Brodotrogiru