Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Puna potpora naporima Brodotrogira

Brodotrogir će doživjeti svoju učinkovitu prilagodbu sukladno zahtjevima tržišta te vremenu i prostoru u kojem djeluje, istakao je Ozren Matijašević, predsjednik Hrvatske udruge sindikata (HUS-a) i član Povjerenstva Vlade RH za brodogradnju tijekom svog obilaska trogirskog brodogradilišta.

Nekritičko i neargumentirano zazivanje i predlaganje zatvaranja hrvatskih brodogradilišta, s čim se Hrvatska udruga sindikata (HUS) ne slaže, povod je današnje posjete i razgovora Ozrena Matijaševića, predsjednika Hrvatske udruge sindikata (HUS-a) i člana Povjerenstva Vlade RH za brodogradnju, s predstavnicima Nezavisnog sindikata, koji je član HUS-a i Upravom Brodotrogira.

Tom je prilikom Matijašević iscrpno razgovarao sa svojim domaćinima o stanju u Brodotrogiru, zaposlenosti, o razvoju i mogućem modelu restrukturiranja kako hrvatske brodogradnje u cjelini tako i trogirskog škvera.
Posebno ističemo kako su svi članovi sindikata u trogirskom škveru od samog početka bili upoznati i sa programom sanacije i restrukturiranja odnosno Integralnim planom razvitka", napomenuo  je Đani Lučin, predsjednik Nezavisnog sindikata Brodotrogira.

Zadovoljan sam prezentiranim Programom restrukturiranja i ocjenjujem ga kvalitetnim i realnim", istaknuo je Matijašević, naglasivši da je brodogradnja za razvoj grada Trogira i šire okolice jedna od najznačajnijih gospodarskih grana.
Najbolja je to potvrda da dugogodišnja tradicija trogirskih brodograditelja neće zamrijeti već doživjeti svoju učinkovitu prilagodbu sukladnu zahtjevima tržišta ,vremena i prostora," naglasio  je predsjednik HUS-a,dodavši da se samo na takav način mogu očuvati radna mjesta i osigurati egzistencija i miran rad zaposlenika Brodotrogira.
Hrvatska udruga sindikata,obzirom na ukupnu gospodarsku važnost brodogradnje, daje svoju punu potporu ovoj gospodarskoj grani i Upravi Brodotrogira u nastojanju prilagodbe poslovanja Brodotrogira zahtjevima tržišta.

Read 524 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Puna potpora naporima Brodotrogira