Brodotrogir d.d.

Sales department (shipyard)
ph. + 385 21 883 - 201
fax. + 385 21 883 - 417
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sales department (shiprepair)
ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Završio 4. obnovljeni godišnji susret projektanata u brodogradnji u Trogiru

Prvi dan susreta,na kojem su sudjelovali predstavnici hrvatskih brodogradilišta, Hrvatske brodogradnje - Jadranbroda, zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te časopisa "Brodogradnja" održan je u hotelu "Medena".

O stanju i perspektivama hrvatske brodogradnje u svjetlu tekućih inozemnih i domaćih gospodarskih i tehnoloških trendova izlagali su, između ostalih, Mladen Ćorluka, Ivo Martinović, Nenad Flesch, Amra Pende, Joško Parunov te Marcus Ihms kao i niz drugih priznatih domaćih stručnjaka.

Širok spektar tema na ovom skupu kretao se od pregleda tržišta brodogradnje u svijetu i Hrvatskoj, zaštiti intelektualnog vlasništva, povećanja udjela domaće opreme, sigurnosti suvremenih naftnih tankera odnosno utjecaja mjera zaštite prirode na gradnju tankera odnosno njihovih pojedinih segmenata te implementacije modernih sustava i proizvoda na starije tipove brodova.

Susret je završen posjetom Brodotrogiru d.d. tijekom kojeg su sudionici imali priliku upoznati se s novim tehnološkim procesima i planovima budućih ulaganja u trogirskom brodogradilištu.

Read 513 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Vijesti Završio 4. obnovljeni godišnji susret projektanata u brodogradnji u Trogiru