Brodotrogir d.d.

ph. + 385 21 883 - 303
fax. + 385 21 883 - 406

Brodotrogir Cruise porinuo i isporučio Novogradnju 351

Arsen Ercegović, vlasnik firme Orkan d.o.o.  pridružio je svojoj floti još jednu novogradnju.   Naime, netom je u more  porinuta  Novogradnja 351 koja je izgrađena u našem škveru u organizaciji i izvedbi djelatnika Brodotrogir Cruise d.o.o.
Naime, radi se o brodu za krstarenje Jadranom, dugom 46 m i širokom 8.5 m,  s ugrađena  dva Volvo motora  od 500 konja koji će postizati brzinu do 12.5 milja. Brod će za prihvat gostiju biti spreman već početkom srpnja  kada će u 19  moderno  uređenih kabina  moći ugostiti 36 putnika koji će uživati u krstarenju na ruti Srednjeg i Južnog Jadrana, od Trogira do Dubrovnika.
Brod je građen pod nadzorom Hrvatskog registra brodova, prema pravilima i propisima za putničke brodove. U more ga je spustio travel lift od 600 t nosivosti.
Vlasnik nije krio zadovoljstvo i ponos te je kazao da već  vrlo intenzivno razmišlja i o novoj novogradnji  u našem škveru.

Read 389 times
Nalazite se ovdje: Home Media Centar Press Iz drugih medija Brodotrogir Cruise porinuo i isporučio Novogradnju 351